Äter dåligt...

Kommentarer
Cissi

älskar också julen, hela perioden är så mysig!



kan det vara tänder på g, eftersom han kan tänka sig yoghurt och gröt som man inte behöver tugga? Eller kanske känner sig lite hängig om det är nån förkylning eller så på g? Eller helt enkelt bara en sån där knäpp fas som barn får för sig?! Hoppas det rättar till sig, inte lätt när de inte vill äta!

2011-10-25 » 14:33:56 BLOGG: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)

Så kolla gärna in min blogg:)

2011-10-25 » 15:47:25 BLOGG: http://domkallarmighannes.com
Hanna- Mamma till Alexander

Alexander har varit preciiis lika dan! Helt hopplöst har det varit och det höll i sig några veckor. Jag vet inte om det är nåt som går i vågor eller vad det är. Alexander fick ju sen en tand och ja kanske var det den som orsakade det?

Snart äter han bra igen.. men kan behövas ge tid, Du kan ju ringa till bvc me, de kanske har nåt bättre svar..? Skriv gärna det här i så fall så jag me får veta ;) Kram

2011-10-26 » 21:48:47 BLOGG: http://imm0rtelle.blogg.se/

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0