Jobbig dag

Kommentarer
Jenny

Kan han ha ont i magen? Pröva ge lite massage eller kanske köpa såna miniformdroppar? Annars kanske ni borde prova att pumpa ut mjölk och se, De kan ju vara så också att han inte blir tillräckligt mätt..

2011-01-06 » 19:21:36 BLOGG: http://jennyygutemyr.blogg.se/
Maria

Eftersom han inte får tag så bra kanske han inte blir mätt. Prova med en ammningsnapp så han får tag riktigt sen kan du ta bort den efter ett tag. Dom är lite trixga när dom är små.. blir oftast bättre ju äldre dom blir.



Han kan även vara inne i en mysperiod då det är skrämmande att vara själv. prova att ha honom i en sjal eller sele så han är nära dig.. så kan du ändå fixa och trixa lite själv. kram

2011-01-06 » 22:25:56 BLOGG: http://malabuz.blogg.se/
Josefine - mamma till Hugo

Han har legat i din mage i (nästan) nio månader, och det är antagligen anledningen till varför han vill vara nära hela tiden! Jag bärde konstant på Hugo i början också.



Ang amningen. Antar att du är på¨BVC en gång i veckan? Be henne kolla när du skall amma nästa gång du är där, så kommer hon säkert kunna hjälpa dig.

Vet att vissa har använt "spruta" med ersättning/bröstmjölk i och sprutat någon droppe i barnets mun samtidigt som de håller huvudet nära bröstet. Så att han känner att det kommer mat. Kan vara värt ett försök?

2011-01-07 » 22:47:22 BLOGG: http://joosefinea.blogspot.com
Anna

Testa ge honom mat innan han skriker. Då kanske han kommer till ro vid bröstet lite bättre och så kanske han blir mätt också.

2011-01-07 » 23:22:02

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0